Installation

TopicRepliesCreatedLast replysort icon
MODBUS over RS485 1 3 years 33 weeks ago
by thieled
3 years 33 weeks ago
by gebhardm
S0 pulse meter - pulse length 30ms supported? 3 3 years 33 weeks ago
by xmirakulix
3 years 33 weeks ago
by xmirakulix
flukso to run 5 pulse ports? 1 3 years 33 weeks ago
by B-Man
3 years 33 weeks ago
by gebhardm
Strange readings for generation 2 3 years 35 weeks ago
by thieled
3 years 34 weeks ago
by gebhardm
New installation and not showing anything. 1 3 years 37 weeks ago
by dbanerje
3 years 36 weeks ago
by Fluc
Triphase 3F without neutral 1 3 years 38 weeks ago
by pnollet
3 years 37 weeks ago
by icarus75
Wifi 1 3 years 51 weeks ago
by Bigbillyg
3 years 37 weeks ago
by dbanerje
Uninstalled smart-main sensors reason of non-working minute tab? 17 4 years 22 weeks ago
by Lusili
3 years 38 weeks ago
by RokuGreg
Interference with wifi connection quality 2 3 years 38 weeks ago
by test ist
3 years 38 weeks ago
by test ist
Newbie problems on first startup 6 3 years 38 weeks ago
by thieled
3 years 38 weeks ago
by gebhardm
How to delete a device? 5 7 years 11 weeks ago
by termeerh
3 years 38 weeks ago
by PieVie
Pvoutput data is incorrect 16 3 years 39 weeks ago
by Ciarly
3 years 39 weeks ago
by Ciarly
Configuration 3 phase 0 3 years 39 weeks ago
by jeffry
n/a
Flukso 3 fase configuren 2 3 years 40 weeks ago
by jeffry
3 years 39 weeks ago
by on3ptz
Water measurement is not correct 2 3 years 40 weeks ago
by pnuiten
3 years 39 weeks ago
by on3ptz
connect flukso pulse port wireless with a (watermeter) sensor (2 wires) 1 3 years 40 weeks ago
by mvrvma
3 years 40 weeks ago
by gebhardm
Elster V200 watermeter versus Kent V100 (sensoring) 12 3 years 41 weeks ago
by mvrvma
3 years 40 weeks ago
by mvrvma
MQTT not stable FLM O2B 244 27 3 years 51 weeks ago
by Peter.gooren@zi...
3 years 40 weeks ago
by vk2him
6 smart-main sensors on Fluksometer v2b 4 3 years 42 weeks ago
by PieVie
3 years 40 weeks ago
by PieVie
Incorrect Watts 11 3 years 42 weeks ago
by vjkdigital
3 years 41 weeks ago
by vjkdigital
Current Clamp not Working 5 3 years 41 weeks ago
by chrisjg
3 years 41 weeks ago
by Luc Wuyts
Watermeter: connected sensor delivered by Flukso generates strange graphics 4 3 years 42 weeks ago
by mvrvma
3 years 41 weeks ago
by mvrvma
LAN only internet connection 6 4 years 14 weeks ago
by bartmarchand
3 years 41 weeks ago
by thebun_88
New install. No graph 4 3 years 42 weeks ago
by vjkdigital
3 years 42 weeks ago
by icarus75
Gas Probe Schlumberger G4 (1997) 2 3 years 42 weeks ago
by Marieline
3 years 42 weeks ago
by icarus75