Installation

TopicRepliesCreatedLast replysort icon
meter reading versus Flukso reading 1 8 years 49 weeks ago
by jonathan1
8 years 49 weeks ago
by icarus75
Gas probe wire extension ? 3 8 years 48 weeks ago
by AfterForever666
8 years 48 weeks ago
by AfterForever666
WebUI errors after upgrade 13 10 years 16 weeks ago
by jrbenito
8 years 47 weeks ago
by JAANSSPUL
Flukso Guard App 0 8 years 47 weeks ago
by Ricstar
n/a
FLM for use with 127V / 60Hz ? 3 8 years 47 weeks ago
by Christopher
8 years 46 weeks ago
by bazzle
Gas Probe Schlumberger G4 (1997) 2 8 years 47 weeks ago
by Marieline
8 years 46 weeks ago
by icarus75
New install. No graph 4 8 years 46 weeks ago
by vjkdigital
8 years 46 weeks ago
by icarus75
LAN only internet connection 6 9 years 19 weeks ago
by bartmarchand
8 years 46 weeks ago
by thebun_88
Watermeter: connected sensor delivered by Flukso generates strange graphics 4 8 years 46 weeks ago
by mvrvma
8 years 45 weeks ago
by mvrvma
Current Clamp not Working 5 8 years 45 weeks ago
by chrisjg
8 years 45 weeks ago
by Luc Wuyts
Incorrect Watts 11 8 years 46 weeks ago
by vjkdigital
8 years 45 weeks ago
by vjkdigital
6 smart-main sensors on Fluksometer v2b 4 8 years 46 weeks ago
by PieVie
8 years 45 weeks ago
by PieVie
MQTT not stable FLM O2B 244 27 9 years 3 weeks ago
by Peter.gooren@zi...
8 years 44 weeks ago
by vk2him
Elster V200 watermeter versus Kent V100 (sensoring) 12 8 years 45 weeks ago
by mvrvma
8 years 44 weeks ago
by mvrvma
connect flukso pulse port wireless with a (watermeter) sensor (2 wires) 1 8 years 44 weeks ago
by mvrvma
8 years 44 weeks ago
by gebhardm
Water measurement is not correct 2 8 years 44 weeks ago
by pnuiten
8 years 43 weeks ago
by on3ptz
Flukso 3 fase configuren 2 8 years 44 weeks ago
by jeffry
8 years 43 weeks ago
by on3ptz
Configuration 3 phase 0 8 years 43 weeks ago
by jeffry
n/a
Pvoutput data is incorrect 16 8 years 43 weeks ago
by Ciarly
8 years 43 weeks ago
by Ciarly
How to delete a device? 5 12 years 16 weeks ago
by termeerh
8 years 43 weeks ago
by PieVie
Newbie problems on first startup 6 8 years 42 weeks ago
by thieled
8 years 42 weeks ago
by gebhardm
Interference with wifi connection quality 2 8 years 42 weeks ago
by test ist
8 years 42 weeks ago
by test ist
Uninstalled smart-main sensors reason of non-working minute tab? 17 9 years 26 weeks ago
by Lusili
8 years 42 weeks ago
by RokuGreg
Wifi 1 9 years 3 weeks ago
by Bigbillyg
8 years 41 weeks ago
by dbanerje
Triphase 3F without neutral 1 8 years 42 weeks ago
by pnollet
8 years 41 weeks ago
by icarus75