Installation

TopicRepliesCreatedLast replysort icon
Delivery time for new Flukso 1 1 year 45 weeks ago
by voogt
1 year 43 weeks ago
by voogt
flukso interface on 8080 6 1 year 44 weeks ago
by aboaboit
1 year 44 weeks ago
by aboaboit
Globe led is not blinking 15 1 year 51 weeks ago
by YveST3
1 year 48 weeks ago
by Jo Beelen
Power and heartbeat LEDS flashing rapidly and no network connection. 1 1 year 50 weeks ago
by llksta
1 year 50 weeks ago
by bazzle
Flukso in Australia? 2 2 years 1 day ago
by davida
1 year 50 weeks ago
by bazzle
FLM 2 sensors on FLM 3? 1 1 year 51 weeks ago
by davida
1 year 51 weeks ago
by gebhardm
I think my flukso has died 1 2 years 2 weeks ago
by keith_h
2 years 2 weeks ago
by Fluc
elster PR6 water meter replaced after 4 years (battery dead) and no pulse readings anymore 10 2 years 14 weeks ago
by mvrvma
2 years 12 weeks ago
by mvrvma
Water Sensor 3 2 years 13 weeks ago
by ffuentes
2 years 12 weeks ago
by mvrvma
Flukso 3E replace Flukso 2B 1 2 years 14 weeks ago
by voogt
2 years 14 weeks ago
by mvrvma
Loss of internet = no readings 0 2 years 14 weeks ago
by B-Man
n/a
FLM03E not detecting voltage correctly 1 2 years 15 weeks ago
by itsgottabered
2 years 15 weeks ago
by itsgottabered
Guard Flukso lost access. 11 2 years 41 weeks ago
by bazzle
2 years 15 weeks ago
by bazzle
Pulse output 100imp/kWh 68 6 years 5 weeks ago
by jcumpstay
2 years 17 weeks ago
by B-Man
FLM02B wanted 2 2 years 22 weeks ago
by bazzle
2 years 17 weeks ago
by bazzle
Android App for fluksometer 94 8 years 26 weeks ago
by sem
2 years 17 weeks ago
by Wizzopa
Old unused sensor ID information remains. How to remove, help required 2 2 years 18 weeks ago
by Rannoch2
2 years 18 weeks ago
by Rannoch2
Lost water sensor data when replacing defective provider (EANDIS,...) meters 4 2 years 25 weeks ago
by mvrvma
2 years 19 weeks ago
by mvrvma
Clamps 2 & 3 no reading anymore. 0 2 years 22 weeks ago
by Paulus
n/a
Right place? MeasuringNegative energy back to grid 1 2 years 25 weeks ago
by mvrvma
2 years 22 weeks ago
by Fluc
Fluksometer v3 with 1 current clamp (100a) and no readings 3 2 years 23 weeks ago
by EliteAV
2 years 23 weeks ago
by EliteAV
Very low voltage readings on 230V system 2 2 years 37 weeks ago
by spiegelm
2 years 25 weeks ago
by gebhardm
Gas readings lag about an hour? 1 2 years 33 weeks ago
by bellyf
2 years 27 weeks ago
by bellyf
adding second hand flukso to my account 1 2 years 34 weeks ago
by B-Man
2 years 28 weeks ago
by jonathanZ1
problemen met data 2 2 years 28 weeks ago
by hotech installa...
2 years 28 weeks ago
by hotech installa...